Új ISUZU modellek

Kemény munkára tervezve

Gazdaságos, hatékony, megbízható és örökéletű.

 

Az új 2017-es Isuzu D-MAX ízig-vérig japán pick-up. Úttalan utakon, hegyeken, völgyeken tesztelve.

Erőteljes, de takarékos dízelmotor, 3,5 tonnás vontatási kapacitás, kiemelkedő terhelhetőség, kapcsolható összekerékhajtás jellemzi, így bármilyen nehéz terep is áll előtte biztos lehet benne, hogy megbírkózik vele. Az erő alacsony fogyasztással párosul. Kedvező légellenállásának és különleges "ék" alakú kialakításának köszönhetően nemcsak fogyasztása, de széndioxid kibocsátása is kedvezőbb lett.

Teherautó DNS

A megújult Isuzu D-Max kirobbanó vezetési élményt, továbbfejlesztett friss műszaki tuladjonságokkal és új megjelenéssel hódít. Markáns, egyedi külső designját az agresszív kialakítású hűtőrács erősíti, a sportosabb vezetési élményt pedig a nagyobb 18"-os könnyűfém keréktárcsák és a fényszórókba integrált LED nappali menetfény adja.

A kimagasló teljesítmény iránti elkötelezettséget mi sem mutatja jobban, mint a változó geometriájú turbófeltöltővel ellátott 120 kw-os, 164 LE RZ4E-TC motor. Az új fejlesztésű motor széles tartományban képes leadni maximális forgatónyomatékát, így élvezetesebb a terepen való közlekedés, tökéletesebb a gyorsulás.

Kompromisszumok nélkül képes akár 3,5 t vontatására is bármilyen körülmények között ezzel a teljesítménnyel pedig messze a mezőny fölé emelkedik. az 1 tonnás hasznos teherbírás, a 100 km/h sebességig kapcsolható összkerékhajtás segítségével bármely feladattal könnyen megbírkózik. A megnövelt szelvénymértű hossztartók, valamint a speciális energianyelő kialakítás révén az utasok biztonságban utazhatnak.

Beltér

Az új Isuzu D-Max kabinjának esztétikai kivitelezését két alapelvre építették: kényelem és kezelhetőség.

Olyan felszereltséggel, mint akár az egyérintős ablakemelő, elektromos, behajtható, fűthető tükrök, a távirányítású központi zár, a multi információs kijelzővel szerelt fedélzeti komputer, a kormányról vezérelhető audio rendszer, az elektromosan állítható vezetőülés, az első ülésfűtések biztosítják azt, hogy a megtett út kényelmes és balesetmentes legyen.

A nyolc hanszórós (LS, LS PLus) prémium audio rendszer, a térhatású hangszórók, az állítható kormány, a manuális vagy automata légkondicionáló, a bőr belső, a sebességtartó automatika, a multimédiás fejegység (LS Plus), a navigáció* mind az utasok és a vezető kényelmét szolgálják, hogy az utazás hosszú távon is élvezetes és pihentető legyen.

*opcionálisan rendelhető kiegészítő

Biztonság

Ha stílusos, kemény és biztonságos munkaerőre van szüksége, az Isuzu D-Max a legjobb választás!

Számtalan megoldás, melyek mind az autó növelt biztonságát szolgálják. Ilyen az alváz energiaelnyelő kialakítása, az utas- és vezetőoldali, valamint az oldal- és függöny légzsákok. Továbbá az aktív ütközésvédelem részét képezi:

  • a blokkolás gátló (ABS),
  • a menetstabilzátor (ESC),
  • a kipörgés gátló (TSC),
  • lejtmenet asszisztens (HDC),
  • hegymenet asszisztens (HSA)
  • az elektromos fékerő elosztó rendszer (EBD),
  • a fék asszisztens (BA) mely minden ISUZU D-Max esetében alap felszereltség.

A D-Max kiváló munkaeszköz lesz úttalan utakra, munkára, a mindennapokra.

ISUZU konfigurátor